Minestronesuppe i Wonderbag

Minestronesuppe i Wonderbag

🥣 Minestronesuppe

Kategori: Vegetarisk
Kjøkken: Middelhavskjøkken
Porsjoner: 4
Forberedelsestid: 15 minutter
Koketid på komfyr: 10–15 minutter
Tid i Wonderbag: 2 timer

Denne fyldige italienske suppen er fullpakket med grønnsaker og bønner. Langsom tilberedning i Wonderbag gir dype, rike smaker – perfekt som hverdagsmiddag eller til å lage store porsjoner.


🛒 Ingredienser

3 ss olivenolje

2 store løk, finhakket

2 stenger selleri, finhakket

2 ss grønn pesto

2 hvitløksfedd, revet

1 middels gul løk, i terninger

2 middels gulrøtter, hakket

2 selleristenger, i tynne skiver

2 liter kylling- eller grønnsakskraft

1 boks hakkede tomater

1 boks cannellinibønner

100 g hakket squash (courgette)

50 g tørket spaghetti, knekt i korte biter (eller små pasta som Ditalini), kokt

2 laurbærblad

1 ts blandet oregano og timian

Salt og nykvernet sort pepper, etter smak

Friske basilikumblader og parmesan til servering


🍳 Fremgangsmåte

  1. Varm oljen i en stor gryte på middels varme. Tilsett løk, gulrøtter, selleri, salt og noen runder med sort pepper. Stek til grønnsakene begynner å mykne.

  2. Tilsett hvitløk, tomater, squash, kraft, laurbærblad, oregano og timian. Kok opp, sett på lokk og la småkoke i ca. 10 minutter.

  3. Skru av varmen. Legg et kjøkkenhåndkle i bunnen av Wonderbag’en, og plasser gryten raskt inni. Lukk Wonderbag’en med stofflokket og stram til med snoren.

  4. La retten stå urørt i minst 2 timer. Rør deretter inn den kokte pastaen. Sett på lokket igjen og plasser gryten tilbake i Wonderbag’en til pastaen er helt gjennomkokt.

  5. Server med sort pepper, friske basilikumblader og revet parmesan.

Tilbake til bloggen